Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttely

City Details

Näyttely City Details -projektin haastemaisemaelementtien suunnitteluratkaisujen esittely järjestettiin lokakuusta 3.-5. Lokakuuta 5 2019 Moskovaan. Edistyneet konseptit hardscape-elementteistä, urheilu- ja leikkikentistä, valaistusratkaisuista ja toiminnallisista kaupunkitaidekohteista esitettiin 15 000 neliömetrillä. Näyttelyalueen järjestämisessä käytettiin innovatiivista ratkaisua, jossa jopa näyttelijäkopien rivien sijaan rakennettiin kaupungin toimiva miniatyyrimalli, joka sisälsi kaikki erityiset komponentit, kuten: kaupungin aukio, kadut, yleinen puutarha.

Asuintalo

Brooklyn Luxury

Asuintalo Asiakkaan intohimon rikkaasta historiallisesta asunnosta innoittamana tämä projekti edustaa funktionalismin ja perinteiden mukauttamista nykyhetken tarkoituksiin. Siksi klassinen tyyli valittiin, mukautettiin ja tyyliteltiin nykyaikaisen suunnittelun ja modernin tekniikan kaanoneihin. Hyvänlaatuiset uudet materiaalit ovat vaikuttaneet tämän projektin luomiseen - todellinen New Yorkin arkkitehtuurin jalokivi. Odotetut menot ylittävät 5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, ja ne tarjoavat lähtökohdan tyylikkään ja ylellisen sisustuksen luomiseen, mutta myös toimivan ja mukavan.

Uusi Kulutusmalli

Descry Taiwan Exhibition

Uusi Kulutusmalli Taivaan kuuluisalla turistikohteella Mountain Alishan -näyttelyssä yhdistyvät taiteet taiwanilaiseen perinteiseen teeteollisuuteen. Näyttelyn poikkileikkausyhteistyö voi tuoda esiin uuden liiketoimintamoduulin. Jokaisessa paketissa turistit voivat nähdä erilaisia ilmaisuja, jotka välittävät saman aiheen, "Taiwan". Upotettuna Taiwanin kauniisiin maisemiin, vierailijat saavat syvemmän käsityksen Taiwanin teekulttuurista ja teollisuudesta.

Palosammutin Ja Hätävasara

FZ

Palosammutin Ja Hätävasara Ajoneuvojen turvavarusteet ovat välttämättömiä. Sammuttimet ja turvavasarat, näiden kahden yhdistelmä voivat parantaa henkilöstön poistotehokkuutta auto-onnettomuuden sattuessa. Autotila on rajoitettu, joten tämä laite on suunniteltu riittävän pieneksi. Se voidaan sijoittaa mihin tahansa henkilöautossa. Perinteiset ajoneuvojen sammuttimet ovat kertakäyttöisiä, ja tämä malli voi helposti korvata vuorauksen. Se on mukavampaa pitoa, käyttäjän on helppo käyttää.

Tapahtuman Aktivointi

The Jewel

Tapahtuman Aktivointi 3D-korurasia oli vuorovaikutteinen vähittäiskauppa, joka kutsui yleisöä käyttämään uusinta tekniikkaa 3D-tulostuksessa luomalla omat korut. Meitä kutsuttiin aktivoimaan tila ja ajattelimme heti - miten korurasia voi olla valmis ilman kaunista räätälöityä jalokiviä siinä? Tuloksena oli nykyaikainen veistos, jonka tuloksena oli väriprisma, joka sisälsi heijastavan valon, värin ja varjon kauneuden.

Autonominen Liikkuva Robotti

Pharmy

Autonominen Liikkuva Robotti Autonominen navigointirobotti sairaalan logistiikkaan. Se on tuote- ja palvelujärjestelmä, jonka avulla voidaan toimittaa turvallisia ja tehokkaita toimituksia vähentämällä terveydenhuollon ammattilaisten mahdollisuuksia altistua sairaudelle, hillitsemään pandeemisia sairauksia sairaalan henkilökunnan ja potilaiden välillä (COVID-19 tai H1N1). Suunnittelu auttaa käsittelemään sairaalatoimituksia helposti ja turvallisesti käyttämällä helppoa käyttäjän vuorovaikutusta ystävällisen tekniikan avulla. Robottiyksiköillä on kyky liikkua itsenäisesti sisäympäristöön ja heillä on synkronoitu virtaus samanlaisten yksiköiden kanssa, ja ne pystyvät robotisoimaan ryhmäyhteistyötä.