Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mehupakkaukset

Pure

Mehupakkaukset Pure Juice -konseptin perusta on tunneosa. Kehitetty nimeÀmis- ja suunnittelukonsepti on suunnattu asiakkaan tunteisiin ja tunteisiin, ja niiden tarkoituksena on pysÀyttÀÀ ihminen aivan tarvittavan hyllyn vieressÀ ja saada hÀnet valitsemaan se monien muiden tuotemerkkien joukosta. Pakkaus ilmaisee hedelmÀuutteiden vaikutuksia, vÀrikkÀitÀ kuvioita, jotka on painettu suoraan lasipulloon, joka muistuttaa hedelmien muotoa. Se korostaa visuaalisesti luonnontuotteiden imagoa.

Taideinstallaatio

Pretty Little Things

Taideinstallaatio Pretty Little Things tutkii lÀÀketieteellisen tutkimuksen maailmaa ja mikroskoopin alla nÀkyviÀ monimutkaisia kuvia, tulkitseen nÀmÀ uudelleen nykyaikaisiksi abstraktiksi kuvioiksi vilkkaan fluro-vÀrivalikoiman rÀjÀhdysten kautta. Yli 250 metriÀ pitkÀ ja yli 40 yksittÀisellÀ teoksella se on laajamittainen installaatio, joka esittelee tutkimuksen kauneutta yleisölle.

Asennus

The Reflection Room

Asennus Punaisen vÀrin, joka symboloi onnea Kiinan kulttuurissa, innoittamana Reflection Room on tilallinen kokemus, joka on luotu kokonaan punaisista peileistÀ luomaan ÀÀretön tila. SisÀllÀ typografialla on rooli yhdistÀÀ yleisö jokaiseen kiinalaisen uudenvuoden pÀÀarvoon ja se kehottaa ihmisiÀ pohtimaan sitÀ vuotta, joka on ollut ja sitÀ seuraavaa vuotta.

Tapahtuman Aktivointi

Home

Tapahtuman Aktivointi Koti kÀsittÀÀ henkilökohtaisen kodin nostalgian ja on yhdistelmÀ vanhaa ja uutta. Vintage 1960 -maalaukset peittÀvÀt takaseinÀn, pienet henkilökohtaiset muistomerkit ovat hajallaan koko nÀytön. YhdessÀ nÀmÀ asiat ovat kietoutuneet merkkijonojen joukkoon, joka muodostuu yhdeksi tarinaksi, ja odottaessaan katsojan seisomaan se paljastaa viestin.

Taideinstallaatio

The Future Sees You

Taideinstallaatio Tulevaisuus nÀkee esittelevÀn nuoren luovan aikuisen - tulevaisuuden ajattelijoiden, keksijöiden, suunnittelijoiden ja taiteilijoiden - omaksuman optimismin kauneuden. Dynaaminen visuaalinen tarina, joka projisoidaan 30 ikkunan lÀpi yli viiden tason, silmÀt kimaltelevat eloisan vÀrispektrin lÀpi, ja toisinaan vaikuttavat seuraavan vÀkijoukkoja, kun he katsovat varmasti iltaan. NÀiden silmien kautta he nÀkevÀt tulevaisuuden, ajattelijan, uudistajan, suunnittelijan ja taiteilijan: huomisen luojat, jotka muuttavat maailmaa.

Savukkeensuodatin

X alarm

Savukkeensuodatin X-hÀlytys on hÀlytys tupakoitsijoille saadakseen heidÀt ymmÀrtÀmÀÀn, mitÀ he tekevÀt itselleen tekeessÀÀn sitÀ. TÀmÀ muotoilu on uuden sukupolven savukkeensuodattimia. TÀmÀ muotoilu voi korvata kalliit tupakoinnin vastaiset mainokset ja sillÀ on enemmÀn vaikutusta tupakoitsijoiden mieliin kuin millÀÀn muulla negatiivisella mainonnalla. Sen rakenne on hyvin yksinkertainen, suodattimet leimataan nÀkymÀttömÀllÀ musteella, joka peittÀÀ luonnoksen negatiivisen alueen ja Jokaisen puffin kohdalla luonnos nÀyttÀÀ selkeÀmmÀltÀ, joten jokaisen puffin kohdalla sydÀmesi tummenee ja tiedÀt mitÀ tapahtuu sinulle.