Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Interaktiiviset Installaatiot

Falling Water

Interaktiiviset Installaatiot Falling Water on joukko interaktiivisia asennuksia, joiden avulla käyttäjät voivat muuttaa juoksupolkua kuution tai kuution ympäri. Kuutioiden ja helmillä virtauksen yhdistelmä edustaa staattisen esineen ja dynaamisen veden virtauksen kontrastia. Virta voidaan vetää nähdäksesi helmet juoksevan tai laittaa pöydälle jäätyneen veden kohtauksena. Helmiä pidetään myös toiveina, joita ihmiset tekevät päivittäin. Toiveiden tulisi olla ketjuja ja juoksevia ikuisesti vesiputouksena.

Runkoasennus

Missing Julie

Runkoasennus Tämä malli esittelee runkoasennuksen ja käyttöliittymän sisä- ja ulkotilojen välillä tai valoja ja varjoja. Se antaa ilmaisun, kun ihmiset etsivät kehystä odottamaan jonkun palaamista. Erityyppisiä ja -kokoisia lasipalloja käytetään toiveiden ja kyyneleiden symbolina ilmaisemaan tunne, joka mahdollisesti piiloutuu sisälle. Teräsrunko ja laatikot määrittelevät tunnerajan. Henkilön antama tunne voi olla erilainen kuin se, jolla se havaitaan, samoin kuin pallojen kuvat ovat ylösalaisin.

Kukkajalusta

Eyes

Kukkajalusta Eyes on kukkajalusta kaikissa tilanteissa. Soikea runko on kultafolio, jossa on epäsäännölliset aukot ihmisen silminä, jotka etsivät aina upeita asioita Äiti-Luonteessa. Jalusta käyttäytyy kuin filosofi. Se vaalia luonnon kauneutta ja näyttää koko maailman puolestasi ennen tai jälkeen, kun sytytät sen.

Interaktiivinen Työpöytänäyttö

Ubiquitous Stand

Interaktiivinen Työpöytänäyttö Tämä kaikkialla oleva työpöytäjalusta on suunniteltu vuorovaikutukseen ihmisten kanssa päiväunien kanssa. Reiät on järjestetty ja lisätty lisäyksellä kukilla, tikkareilla tai kohteilla, jotka sulautuvat sen kuvioon eri suuntauksista. Kromattu pinta heijastaa ja muuttaa äänet näytössä näkyviin kohteisiin ja ihmiset ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa.

Naamio

Billy Julie

Naamio Tämä malli on inspiroitunut mikroilmaisusta. Suunnittelija valitsee Billyn ja Julien kahdesta erilaisesta persoonallisuudesta. Monimutkaiset elementit luodaan parametreilla säätämällä tikkaat muistuttavan geometrian suuntauksia takertuneen käyrän, jossa on väliseinät, perusteella. Käyttöliittymänä ja tulkkina tämä naamio on luotu saamaan ihmiset tutkimaan omaatuntoaan.

Meikkiassistentti

Eyelash Stand

Meikkiassistentti Tämä malli tutkii ripsien metaforia. Suunnittelija katsoo, että silmäripsien tekeminen on henkilökohtaisen odotuksen tavoitetta. Hän luo ripsien jalustan elämän kuvakkeena tai esityksen pienoiskoossa. Tämä jalusta symboloi muistuttavaa sitoutumista aamulla tai ennen nukkumaanmenoa asettamalla ripset väliaikaisesti ennen tai jälkeen levityksen. Ripsarinja on tapa muistaa mitä jotain triviaalia on vaikuttanut henkilökohtaiseen päivittäiseen seikkailuun.