Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirjasintyyppi

Monk Font

Kirjasintyyppi Munkki etsii tasapainoa humanististen sans-serifien avoimuuden ja luettavuuden ja neliön sans-serifin sÀÀnnöllisemmÀn luonteen vÀlillÀ. Vaikka se oli alun perin suunniteltu latinalaiseksi kirjasintyyppiksi, pÀÀtettiin jo varhain, ettÀ se tarvitsee laajemman vuoropuhelun sisÀllyttÀÀkseen siihen arabialaisen version. SekÀ latinalaiset ettÀ arabialaiset suunnittelevat meille saman perusteen ja idean yhteisestÀ geometriasta. Rinnakkaissuunnitteluprosessin vahvuus antaa molemmille kielille tasapainoisen harmonian ja armon. SekÀ arabia ettÀ latina toimivat saumattomasti yhdessÀ, jaetut laskurit, varren paksuus ja kaarevat muodot.

Pakkaus

Winetime Seafood

Pakkaus Winetime Seafood -sarjan pakkaussuunnitelman tulisi osoittaa tuotteen tuoreus ja luotettavuus, sen tulisi erota se suotuisasti kilpailijoista, olla harmoninen ja ymmÀrrettÀvÀ. KÀytetyt vÀrit (sininen, valkoinen ja oranssi) luovat kontrastin, korostavat tÀrkeitÀ elementtejÀ ja heijastavat brÀndin sijaintia. Kehitetty ainoa ainutlaatuinen konsepti erottaa sarjan muista valmistajista. Visuaalisen tiedon strategia mahdollisti sarjojen tuotevalikoiman tunnistamisen, ja kuvien kÀyttö valokuvien sijasta teki pakkauksista mielenkiintoisempia.

Pakkaussuunnittelu

Milk Baobab Baby Skin Care

Pakkaussuunnittelu SitÀ inspiroi maito, tÀrkein ainesosa. Maitopakkaustyypin ainutlaatuinen sÀiliösuunnittelu heijastaa tuotteen ominaisuuksia ja on suunniteltu tuntemaan jopa ensimmÀiset kuluttajat. LisÀksi polyeteenistÀ (PE) ja kumista (EVA) valmistettua materiaalia ja pastellivÀrin pehmeitÀ ominaisuuksia korostetaan, ettÀ se on mieto tuote lapsille, joilla on heikko iho. PyöreÀ muoto levitetÀÀn nurkkaan Àidin ja vauvan turvallisuuden vuoksi.

Mainoskampanja

Feira do Alvarinho

Mainoskampanja Feira do Alvarinho on vuosittainen viinijuhla, joka pidetÀÀn Moncaossa, Portugalissa. Tapahtuman kommunikoimiseksi se luotiin muinainen ja kuvitteellinen valtakunta. Alvarinhon kuningaskunta, jolla on oma nimi ja sivilisaatio, nimeltÀÀn siten, ettÀ Moncao tunnetaan Alvarinho-viinin kehÀnÀ, sai inspiraation Moncaon todellisesta historiasta, paikoista, ikonisista ihmisistÀ ja legendoista. Projektin suurin haaste oli tuoda alueen todellinen tarina hahmosuunnitteluun.

Visuaalisen Identiteetin Suunnittelu

ODTU Sanat 20

Visuaalisen Identiteetin Suunnittelu LÀhi-idÀn teknillisen yliopiston vuosittain jÀrjestÀmÀn taidemuseon ODTU Sanat 20. vuosipÀivÀnÀ pyydettiin rakentamaan visuaalinen kieli, joka korostaisi festivaalin seuraavaa 20 vuotta. Kuten pyydettiin, festivaalin 20. vuotta korostettiin lÀhestymÀllÀ sitÀ kuin paljastettua peitettyÀ teosta. Samojen vÀrillisten kerrosten varjot, jotka muodostavat numerot 2 ja 0, loivat 3D-illuusion. TÀmÀ illuusio antaa helpotuksen tunteen ja numerot nÀyttÀvÀt sulavan taustalle. Kirkas vÀrivalinta luo hienovaraisen kontrastin aaltoilevan 20 rauhallisuuteen.

Viski Malbec Puu

La Orden del Libertador

Viski Malbec Puu YritettÀessÀ yhdistÀÀ erillisiÀ elementtejÀ, jotka viittaavat tuotteen nimeen, muotoilu vahvistaa ehdotetun sanoman. Se vÀlittÀÀ jÀnnittÀvÀn ja kiehtovan kuvan. Kuva siivet siivittÀvÀstÀ ilmeisestÀ kondorista kuvaa symmetrisen ja viitteellisen mitalin kanssa konjugoidun vapauden tunteen, joka lisÀtÀÀn taustakuvalle kuvitteellisella maisemalla, joka tuo runoutta suunnitteluun, muodostaen ihanteellisen yhdistelmÀn halutun viestin vÀlittÀmiseksi. Rapea vÀripaletti antaa sille ainutlaatuisia piirteitÀ, ja typografinen kÀyttö jÀÀ perinteiselle ja historialliselle tuotteelle.